Zwembadbouw door Bodyfit

Zwembad Bodyfit

Bodyfit is gespecialiseerd in zwembadbouw. Je kunt hier terecht voor verschillende standaardmodellen zwembaden van gerenommeerde merken zoals Starline. Deze zwembaden worden bij jou thuis geïnstalleerd.

Zwembadbouw voor maatwerkoplossingen

In sommige gevallen voldoen standaard oplossingen niet en is er behoefte aan maatwerk. Bijvoorbeeld doordat je een afwijkende maat wilt hebben of juist een afwijkende vorm. Bodyfit heeft jarenlange ervaring in de zwembadbouw en levert op maat gemaakte polypropyleen zwembaden. Deze worden helemaal naar jouw wensen gemaakt in de eigen fabriek. Zo ben je verzekerd van een technisch uitstekend zwembad dat perfect past in jouw tuin.

Zwembadbouw

Een zwembad helemaal volgens jouw wensen

Ben je geïnteresseerd in zwembadbouw? Breng dan een bezoek aan Bodyfit in Zeewolde. In een gesprek met een specialist kun je jouw wensen kenbaar maken. De specialist zal je hierin adviseren zodat je jouw eigen zwembad kunt samenstellen. Van de kleur van de tegels tot de trap. Van verlichting tot verwarming. Jouw wensen staan centraal. Op basis hiervan zorgt de specialist voor de tekeningen. Ben je hiermee akkoord? Dan wordt jouw zwembad geproduceerd. Natuurlijk zorgt Bodyfit ook dat jouw zwembad bij je thuis geïnstalleerd en ingegraven wordt. Ook kan een zwembadoverkapping geleverd worden. Hierdoor blijft het water langer warm en kun je dus energie besparen. Meer weten over deze manier van energie besparen? Vraag er naar bij de adviseur.

Maatwerk zwembad

Onderhoud: zelf doen of uitbesteden

Het onderhoud van je zwembad kun je zelf doen of uitbesteden. Bodyfit heeft hiervoor verschillende onderhoudscontracten. Zo kun je heerlijk genieten van jouw zwembad zonder hiervoor zelf veel tijd kwijt te zijn aan onderhoud. Wil je liever zelf je zwembad onderhouden? Dan kun je in de webshop ook verschillende onderhoud- en reinigingsproducten kopen. Hiermee kun je zelf eenvoudig jouw zwembad onderhouden en de kwaliteit van het zwembadwater goed houden. Denk hiervoor bijvoorbeeld aan filters, chloorproducten en accessoires en onderdelen.