Schoonmaaktips voor messing deurknoppen

Deurknoppen worden meestal erg verwaarloosd. Dit merk je pas als je ze laat schoonmaken.

Het verschil tussen niet schoongemaakte deurknoppen en de recent schoongemaakte is voelbaar. uw deurknoppen kunnen een goedkope manier zijn om uw huis op te frissen. Het is een eenvoudige verandering die zelfs waarde aan uw huis kan toevoegen, vooral als u bezig bent uw huis te verkopen. De meeste oudere huizen, en een paar moderne, hebben messing groothandel deurknoppen en handgrepen. Als je je zorgen maakt over het beschadigen van je koperen deurknoppen en andere koperen hardware tijdens het schoonmaken, zal dit artikel je helpen om dit op de juiste manier te doen.

Hoe de messing deurknoppen schoon te maken?

Messing deurknoppen worden schoongemaakt door ze te schuren als u ze soms niet hebt schoongemaakt, maar wees voorzichtig bij het schuren om schrobben en het verwijderen van details op de koperen deurknoppen die de knoppen hebben, te voorkomen. U kunt voorzichtig en licht schuren met een fijn en zacht materiaal zoals staalwol. Wrijf de koperen deurknoppen langzaam in met een mengsel van azijn en zout. De verzadigde zoutoplossing helpt bij het verwijderen van het vuil. Omdat messing deurknoppen in grote hoeveelheden worden vervaardigd, is de messing groothandel grotendeels in trek in de verwerkende industrie die messing producten zoals deurknoppen en andere producten die op de markt worden verkocht, maakt.

Restauratie van messing deurknoppen

Omdat koperen deurknoppen soms erg bezoedeld raken, is het herstellen van de koperen knoppen niet zo duur. U kunt reinigingsproducten voor messing kopen die gemakkelijk op de markt verkrijgbaar zijn en deze gebruiken zoals ze zijn voorgeschreven. Zorg ervoor dat je de koperen deurknoppen niet onbeheerd achterlaat, want je hebt een goed resultaat na het schoonmaken ervan. Om ervoor te zorgen dat uw messing producten er altijd als nieuw uitzien, dient u ze regelmatig schoon te maken om te voorkomen dat ze vuil worden en aantasten. Het schoonmaken van messing knoppen wordt keer op keer gedaan om de zwaar aangetaste deurknoppen te herstellen en de kleur van de knoppen te behouden.