Op zoek naar leuke banken in je tuin en woonkamer?

Een bank is niet te missen in je interieur. Het vult een ruimte mooi op en is natuurlijk een heerlijk zitplek waar je gezin samenkomt. Maar welke stijl bank wil je? En welke stof is mooi? In deze blog wordt alles even op een rijtje gezet voor jou.

Buitenbank

Tuinbank kopen? Tuinbanken zijn er in verschillende modellen en materialen. Denk bijvoorbeeld aan tuinbanken met hout, tuinbanken van kunstof of tuinbanken met aluminium of metaal. Er is veel keuze! Ben je meer opzoek naar een lekker chille lounge bank met kussens neem dan een kijkje op de site van Kwantum, daar hebben ze op dit moment veel korting op luxe tuin loungebanken. Liever een simpele houten tuinbankje? Neem dan een kijkje op Otto. Vind je een nieuwe tuinbank best wel prijzig? Dan kun je natuurlijk ook een bank kopen via marktplaats of andere tweedehands sites.

Binnenbank

Een bank kopen? Je hebt veel verschillende binnen banken je hebt hoekbanken, rechte banken of 2 zits of 3 zits. maar soms is de vorm van jouw woonkamer daar niet geschikt voor, daarom moet je er goed over nadenken. Want het is natuurlijk niet de bedoeling dat je je zicht of leefruimte blokkeert met een mega grote bank. Jouw woonruimte is bepalend voor de afmeting en wat voor soort bank je kiest. En dan heb je de vorm van je bank, maar dan later moet je nog een kleur kiezen! heb je een heel licht huis of een lichte kamer waar in jouw bank komt te staan? Dan kun je makkelijk voor alle kleuren kiezen wat alle kleuren passen bij je kamer. Let wel op het lichtinval in je kamer sommige kleuren banken kunnen anders kleuren in het licht of zonder licht. Liever geen felle kleur bank? maar wel kleur in huis? stijl je bank af met leuke kussentjes.