De vele voordelen van een sunshower

Bodyfit

Met een Sunshower kan je bruinen en douchen tegelijk. Zonlicht is gezond. Het bevordert de aanmaak van vitamine D in het lichaam en zorgt voor sterke botten en verbetert je weerstand. De dosering is wel belangrijk want teveel uv stralen zijn niet goed.  De sunshower is gemaakt voor gebruik in natte ruimtes dus het bespaart veel tijd. Geen aparte zonnebank meer maar geniet van uv stralen direct onder de douche.

Sunshower

Sunshower met zonlicht en infraroodfunctie

De sunshower heeft naast de zonlicht functie ook een infraroodfunctie. De infrarood stralen dringen diep in het lichaam door. Het bevordert de bloedsomloop en het werkt goed tegen pijnlijke spieren en gewrichten. Je voelt je direct minder stijf. De sunshower is veilig in gebruik. Een lage dosering van 10 minuten is veilig en heeft bovendien een langdurig effect. Door het gepatenteerde ontwerp is de shower ook veilig in gebruik in de badkamer. Door het speciale koelsysteem en dubbele glasplaten met filters wordt de glasplaat wel warm maar zal je je niet verbranden.

Luxe

Bestel online of bezoek de showroom

De sunshower is te koop bij Bodyfit. Niet alleen in de showroom maar ook online in de webshop. Er zijn zes verschillende modellen te koop met elk hun eigen specificaties. Op de website lees je een uitgebreide beschrijving. Weet je al wat je wil? Dan kun je eenvoudig online een bestelling plaatsen. Wil je liever wat meer informatie? Dan kun je altijd telefonisch contact opnemen met Bodyfit. De deskundige medewerkers zullen je altijd voorzien van een passend advies. Het is natuurlijk ook mogelijk om een bezoek te brengen aan de showroom in Zeewolde. Hier kun je de producten ook zien. Het mooie en functionele design misstaat zeker niet in een luxe badkamer. Geniet jij binnenkort ook van een zonnebank in je douche? Met een gezonde en stralende teint je douche uitstappen?